اصلاح‌طلبان از همتی و مهرعلیزاده ناامید شدند-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

اصلاح‌طلبان از همتی و مهرعلیزاده ناامید شدند

اصلاح‌طلبان از عبدالناصر همتی و محسن مهرعلیزاده ناامید شده و به همین دلیل به دنبال عدم حمایت از کاندیداهای اصلاح طلب در انتخابات و نهایتا مظلوم نمایی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 13
کد خبر: ۹۱۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر،  ترکیب نهایی کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری حاکی از این بود که اصلاح‌طلبان دو گزینه را برای ورود به عرصه انتخابات در دست دارند؛ محسن مهرعلیزاده معاون رئیس دولت اصلاحات و استاندار دولت روحانی و عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی دولت روحانی و فرد نزدیک به حزب کارگزاران سازندگی.

 

اگرچه اصلاح‌طلبان پس از اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری، وانمود کردند که دست‌شان خالی مانده است، امّا محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی، در تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری و مناظره نخست نامزدها با اتخاذ مواضع رادیکال و اصلاح‌طلبانه، خود را نزدیک به این طیف سیاسی نشان دادند. اصلاح‌طلبانی نظیر علی تاجرنیا به پشتیبانی از محسن مهرعلیزاده برخاستند و حزب کارگزاران و طیفی از جوانان اصلاح‌طلب، کمپین‌هایی را در حمایت از عبدالناصر همتی کلید زدند.

 

هرچه زمان به پیش رفت، مواضع رادیکال دو نامزد همسو با اصلاحات- اعتدال رنگ و بوی جدی‌تری به خود گرفت تا جایی که این موضوع به خوبی در مستند مهرعلیزاده نمود عینی یافت.

 

با این همه، همتی و مهرعلیزاده فرصت داشتند تا در ۳ مناظره، بتوانند جریان اصلاحات و سران این جریان را برای حمایت از خود بسیج کنند. امّا زمزمه‌ها حکایت از این دارد که حضور ضعیف این دو در مناظرات، رفته رفته اصلاح‌طلبان را به این نتیجه رسانده است که سرمایه‌گذاری بر روی آن‌ها حاصلی در بر ندارد. در این بین نباید نظرسنجی‌ها را نیز از یاد برد. در هیچ کدام از نظرسنجی‌های انجام شده، دو گزینه اصلاح‌طلب با اقبال مناسبی روبرو نشده‌اند.

 

بر این اساس گفته می‌شود اصلاح‌طلبان به بهانه اینکه گزینه‌های اصلی آن‌ها از فیلتر شورای نگهبان رد نشده‌اند، درصدد هستند تا نه‌تنها از دو گزینه خود در انتخابات عبور کنند، بلکه از این فرصت برای مظلوم نمایی استفاده کنند و در پروژه قهر از صندوق رأی بدمند.

 

باید دید در نهایت اصلاح‌طلبان چه رویکردی را در پیش خواهند گرفت؛ آیا حاضر می‌شوند گفتمان خود را در معرض رأی مردم قرار دهند، یا با فرار به جلو و بهانه‌تراشی، از پاسخگویی بابت عملکرد دولت همسو با خود و نیز کاندیداهای منتسب به این جریان، شانه خالی می‌کنند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار